• English
  • French
  • German
  • Serbian
  • Spanish

ДОМ ЗДРАВЉА
АЛЕКСИНАЦ Момчила Поповића 144, Алексинац dzaleksinac1@yahoo.com

4.120.210 ДИНАРА НОВЧАНЕ ПОМОЋИ ЗАПОСЛЕНИМА АНГАЖОВАНИМ НА СУЗБИЈАЊУ КОВИДАДатум објављивања вести:
Број прегледа: 430

Влада Републике Србије и Министарство здравља обезбедили су средства за исплату новчане помоћи запосленима који су од марта до октобра били ангажовани на спровођењу мера и активности везаних за заштиту здравља становништва Републике Србије односно лечења и спречавања ширења епидемије болести COVID 19. Новчана помоћ у Дому здравља Алексинац пропорционална је ефективном броју радних сати ангажовања на овим пословима, што су службе већ обрачунале у претходном периоду и правовремено доставиле РФЗО.

Новац је уплаћен запосленима у два наврата, 19. октобра и 4. новембра 2020. године.

Укупно је запосленима Дома здравља Алексинац исплаћено новчане помоћи у нето износу од 4.120.210,57 динара (6.856.253,90 динара бруто), од чега је држава обезбедила 99,03% средстава, а Дом здравља Алексинац 0,97% из сопствених средстава.

Захваљујемо се Влади Републике Србије, Министарству здравља и РФЗО на сагледавању посебних напора које су наши запослени уложили у наведене активности.

 

ministarstvo-zdravlja

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedIn

КоментариDodaj Komentar

Izrada sajta Tirien