• English
  • French
  • German
  • Serbian
  • Spanish

ДОМ ЗДРАВЉА
АЛЕКСИНАЦ Момчила Поповића 144, Алексинац dzaleksinac1@yahoo.com

БЕСПЛАТАН Wi-Fi У СВИМ ТЕРЕНСКИМ АМБУЛАНТАМА ДОМА ЗДРАВЉА АЛЕКСИНАЦДатум објављивања вести:
Број прегледа: 997

Дом здравља Алексинац увео је бесплатан бежични Wi-Fi интернет у свих 12 теренских амбуланти.

Иако већ дуже време преглед у свим амбулантама можете унапред заказати на број 011-362-0000, за оне који то не ураде, те морају да чекају ред у нашим објектима, обезбеђен је бесплатан бежични Wi-Fi интернет у свих 12 теренских амбуланти, те могу преко својих мобилних уређаја, телефона, таблета, лаптопова… да користе интернет везу без надокнаде и тако прекрате време. Мрежа за Wi-Fi конекцију није закључана и не треба вам шифра. Употреба интернета од стране грађана не може омести рад Дома здравља. Једино нисмо увели Wi-Fi у централној згради Дома здравља у Алексинцу, јер програмери сматрају да би ту број конекција био огроман и да би то представљало проблем за несметану конекцију и рад компјутера Дома здравља Алексинац, али тражимо техничко решење да и то превазиђемо у наредном периоду, те да и тај проблем решимо, као што смо решили и многе друге.

Ипак, апелујемо на грађане да користе телефон за заказивање прегледа кад год је то могуће. Заказивање се обавља позивањем броја 011-362-0000. Потребно је да унапред припремите своју здравствену картицу, оператер ће вам тражити да му издиктирате ЛБО број са картице.

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedIn

КоментариDodaj Komentar

Izrada sajta Tirien