• English
  • French
  • German
  • Serbian
  • Spanish

ДОМ ЗДРАВЉА
АЛЕКСИНАЦ Момчила Поповића 144, Алексинац dzaleksinac1@yahoo.com

ГОСТОВАЊЕ ГЛАВНЕ СЕСТРЕ ДЗ АЛЕКСИНАЦ НА НИШКОЈ ТЕЛЕВИЗИЈИ (НТВ)Датум објављивања вести:
Број прегледа: 1.252

Дана 23. 2. 2018. године, у сали Официрског дома у Нишу, Удружење здравствених радника Ниш је одржало годишњу Свечану скупштину. Том приликом је главна сестра Дома здравља Алексинац, смс Александра Стоилковић, као члан Управног одбора, председник подружнице ДЗ Алексинац и председник педијатријске секције испред НАУЗРС-а, заједно са колегиницом Јасминком Стојадиновић, председницом Друштва физио и радних терапета НАУЗРС-а, гостовала у емисији „Добар дан“ нишке телевизије НТВ.

Гостовање главне сестре ДЗ Алексинац на НТВ погледајте ОВДЕ.

12

На годишњој Свечаној скупштини је презентован План рада за 2018. годину, као и извештај о раду за 2017. годину. Такође су додељене награде заслужним члановима а награде медицинским сестрама – техничарима биће уручене поводом Светског дана медицинских сестара и техничара, 11. маја 2018.год.

Удружење здравствених радника Ниш је професионално удружење грађана, које окупља здравствене раднике и сараднике на територији града Ниша, Нишког региона и Републике Србије.

Удружење здравствених радника Ниш нестраначко, непрофитно, добровољно удружење грађана које има за циљ да организује и мобилише здравствене раднике и подстиче их на заштите медицинске струке и науке, да прати и проучава стручно усавршавање здравствених радника и сарадника, да организује разне облике едукације и сараднике са здравственим установама које школују здравствени кадар…

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedIn

КоментариDodaj Komentar

Izrada sajta Tirien