• English
  • French
  • German
  • Serbian
  • Spanish

ДОМ ЗДРАВЉА
АЛЕКСИНАЦ Момчила Поповића 144, Алексинац dzaleksinac1@yahoo.com

ИСПЛАТА НОВЧАНЕ ПОМОЋИ ЗАПОСЛЕНИМА АНГАЖОВАНИМ НА ПОСЛОВИМА СУЗБИЈАЊА COVID 19Датум објављивања вести:
Број прегледа: 280

Влада Републике Србије и Министарство здравља обезбедили су средства за исплату новчане помоћи запосленима који су од марта до јула били ангажовани на спровођењу мера и активности везаних за заштиту здравља становништва Републике Србије односно лечења и спречавања ширења епидемије болести COVID 19. Новчана помоћ биће пропорционална ефективном броју радних сати ангажовања на овим пословима, што су службе већ обрачунале у претходном периоду и правовремено доставиле РФЗО.

Новац је уплаћен на рачун Дома здравља Алексинац након радног времена, данас око 17 сати, о чему смо обавештени у 18.15 сати, те је технички немогуће да се исплата запосленима обави данас, већ ће новац бити исплаћен запосленима у понедељак, 19. октобра 2020. године.

Захваљујемо се Влади Републике Србије, Министарству здравља и РФЗО на сагледавању посебних напора које су наши запослени уложили у наведене активности.

 

ministarstvo-zdravlja

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedIn
Izrada sajta Tirien