Dom Zdravlja Aeksinac logo
  • English
  • French
  • German
  • Serbian
  • Spanish

ДОМ ЗДРАВЉА
АЛЕКСИНАЦ Момчила Поповића 144, Алексинац dzaleksinac1@yahoo.com

КУПЉЕНИ ХОЛТЕРИ ЕКГ-а И КРВНОГ ПРИТИСКАДатум објављивања вести:
Број прегледа: 206

Дом здравља Алексинац купио је холтер крвног притиска и ЕКГ холтер систем, што је огромна корист за грађане општине Алексинац, који више неће морати да иду у друге општине ради холтера, или да скупо плаћају ову врсту дијагностике у приватним ординацијама.

1asd

Купљени холтер крвног притиска производи једна од најпрестижнијих фирми у тој сфери производње медицинских уређаја, швајцарска фирма SCHILLER, модел број BR-102 PLUS са софтвером за анализу регистрованих вредности крвног притиска и снимачем за регистровање вредности крвног притиска.

3asd

Купљени ЕКГ холтер систем такође производи SCHILLER, модел MEDILOG DARWIN са софтвером за дугорочну анализу снимљеног ЕКГ-а и ЕКГ холтер снимачем.

2asd

Рад са овим уређајима кренуће када се заврше потребне административне процедуре са РФЗО, а спроводиће се у најтешњој сарадњи са Општом болницом Алексинац и њеним стручњацима интерне медицине.

Оба уређаја коштају 939.006,00 динара са ПДВ, а средства је обезбедила општина Алексинац, којој се најсрдачније захваљујемо у име грађана општине Алексинац и запослених у Дому здравља Алексинац, јер је прихватила иницијативу за набавку наведених уређаја на корист читаве општине.

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedIn

КоментариDodaj Komentar

Izrada sajta Tirien