Dom Zdravlja Aeksinac logo
  • English
  • French
  • German
  • Serbian
  • Spanish

ДОМ ЗДРАВЉА
АЛЕКСИНАЦ Момчила Поповића 144, Алексинац dzaleksinac1@yahoo.com

ОД ЈУЧЕ 7 ЛЕКАРА У КОВИД АМБУЛАНТИ У ЖИТКОВЦУДатум објављивања вести:
Број прегледа: 553

Због великих гужви, од јуче у ковид амбуланти у Житковцу ради 4 лекара пре подне и 3 поподне. Данас се гужва и поред тога наставља, због дознака, ако се то буде наставило, затворићемо амбуланту у Житковцу у потпуности за остале пацијенте који ће онда услуге користити у централном објекту у Алексинцу, а послаћемо додатне лекаре у ковид амбуланту Житковац.

Цела ова ситуација драстично угрожава нормално функционисање Дома здравља, те грађане молимо за разумевање, јер ниједан здравствени систем не може одједном да прегледа све пацијенте када се ујутру у 7 сати окупи 30 пацијената, јер укупан број лекара у служби опште медицине је мањи од тог броја, а морају се лечити и други пацијенти.

Молимо пацијенте да ујутру у 7 сати долазе само они којима је најтеже, а остали да се распореде током дана, посебно они који долазе за дознаке или на контролне прегледе. Сви морамо имати разумевања једни за друге у овим тешким данима.

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedIn

КоментариDodaj Komentar

Izrada sajta Tirien