Dom Zdravlja Aeksinac logo
  • English
  • French
  • German
  • Serbian
  • Spanish

ДОМ ЗДРАВЉА
АЛЕКСИНАЦ Момчила Поповића 144, Алексинац dzaleksinac1@yahoo.com

ПОЗИВ ПРИВАТНИМ ЗДРАВСТВЕНИМ УСТАНОВАМА ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ ПРОТИВ КОРОНЕДатум објављивања вести:
Број прегледа: 141

Сходно инструкцијама добијеним од Института за јавно здравље „Батут“, Дом здравља Алексинац позива СВЕ приватне здравствене установе (лекарске и стоматолошке ординације, као и лабораторије) да направе спискове својих запослених који су заинтересовани да приме неку од вакцина које су или ће бити доступне за вакцинацију против короне.

Потребно је да анкетирате све своје запослене, медицинске или немедицинске, који ће потписати сагласност за вакцинацију изабраном вакцином. Одговарајући образац за ту сврху можете добити обраћањем на мејл Дома здравља Алексинац dzaleksinac1@yahoo.com

Рок за достављање броја запослених који желе да приме неку од вакцина, дужни сте да на наведени мејл пошаљете НАЈКАСНИЈЕ до 12 сати 12. јануара 2021. године.

Вакцине које су тренутно на располагању у Србији су:

„Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine“: Упутство прочитајте ОВДЕ

Гам-КОВИД-Вак“: Упутство прочитајте ОВДЕ

У догледно време очекује се поуздано и кинеска вакцина, немамо информације да ли ће бити обезбеђене и неке друге вакцине. За кинеску вакцину још немамо упутство.

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedIn

КоментариDodaj Komentar

Izrada sajta Tirien