Dom Zdravlja Aeksinac logo
  • English
  • French
  • German
  • Serbian
  • Spanish

ДОМ ЗДРАВЉА
АЛЕКСИНАЦ Момчила Поповића 144, Алексинац dzaleksinac1@yahoo.com

ПРЕНОШЕЊЕ ИСКУСТАВА АКРЕДИТАЦИЈЕ ДРУГИМ УСТАНОВАМАДатум објављивања вести:
Број прегледа: 1.163

У Крушевачком позоришту је данас одржана конференција „Акредитација здравствених установа Србије у циљу унапређења квалитета и безбедности“, као сарадња крушевачких здравствених установа и Агенције за акредитацију здравствених установа Србије. Овом скупу присуствоваo je државни секретар Министарства здравља др Мехо Махмутовић, директор и координатор Агенције за акредитацију здравствених установа Србије, представници здравствених установа свих нивоа здравствене заштите, представници локалне самоуправе и представници медија. Директор Дома здравља Алексинац одржао је презентацију о акредитацији Дома здравља Алексинац и вредностима које је она донела нашим пацијентима и запосленима.

Овом приликом је државни секретар Министарства здравља уручио сертификат о акредитацији представницима четири здравствене установе које су од скупа у Нишу 9. фебруара до данас добиле акредитацију.

Данашњем скупу су поред директора, присуствовале и главна сестра и правница Дома здравља Алексинац. Захваљујемо се на гостопримству и дивној организацији конференције.

akreditacija

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedIn

КоментариDodaj Komentar

Izrada sajta Tirien