• English
  • French
  • German
  • Serbian
  • Spanish

ДОМ ЗДРАВЉА
АЛЕКСИНАЦ Момчила Поповића 144, Алексинац dzaleksinac1@yahoo.com

ЗАВРШЕНА САНАЦИЈА И АДАПТАЦИЈА АМБУЛАНТЕ У ТЕШИЦИДатум објављивања вести:
Број прегледа: 1.032

Завршена је санација и адаптација амбуланте у Тешици, која је након завршених радова најсавременија амбуланта у општини Алексинац.

Све у амбуланти је ново, замењена је у потпуности електрична, водоводна и интернет инсталација, обијен је сав малтер и замењен новим, постављене су плочице у свим просторијама, сређени тоалети за пацијенте и за особље, уведено централно грејање и хлађење савременом топлотном пумпом најновије генерације… Ово је прва амбуланта на територији општине Алексинац у коју је уведено грејање и хлађење топлотном пумпом. За који дан савремену топлотну пумпу добиће и амбуланта у Житковцу. То је иначе једно од најкомфорнијих и најјефтинијих централних грејања и хлађења, које на уложени 1 киловат струје, даје око 4 киловата добијене енергије.

Санација и адаптација коштале су укупно нешто преко 1.760.000 динара, а све је у потпуности финансирала општина Алексинац, којој се најсрдачније захваљујемо што адекватно брине о унапређењу здравствене заштите становника наше општине. Фирма Алмина донирала је нове гардеробне ормане и орман за лекове за инјекционо, на чему јој се захваљујемо у име грађана који се лече у амбуланти у Тешици.

Свечано отварање амбуланте у Тешици заказано је за понедељак, 29. јул 2019. године, у 10 сати. Позивамо све заинтересоване грађане да том приликом обиђу амбуланту и присуствују отварању.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedIn

КоментариDodaj Komentar

Izrada sajta Tirien