• English
  • French
  • German
  • Serbian
  • Spanish

ДОМ ЗДРАВЉА
АЛЕКСИНАЦ Момчила Поповића 144, Алексинац dzaleksinac1@yahoo.com

КОНТРОЛНА ПОСЕТА КОМИСИЈЕ ЗА АКРЕДИТАЦИЈУ АГЕНЦИЈЕ ЗА АКРЕДИТАЦИЈУ ЗДРАВСТВЕНИХ УСТАНОВА СРБИЈЕДатум објављивања вести:
Број прегледа: 1.222

Јуче је Дом здравља Алексинац посетила Комисија за акредитацију Агенције за акредитацију здравствених установа Србије (АЗУС).

Као што је познато, Дом здравља Алексинац је акредитована здравствена установа од 2013. године. Отприлике на сваких годину дана установу посети Комисија за акредитацију Агенције за акредитацију здравствених установа Србије, како би проверила да ли се сви процеси обављају по утврђеним правилима и да ли се спроводе све усвојене процедуре.

За 1-3 месеца добићемо извештај Комисије, апсолутно се надамо позитивном исходу сходно нашем труду и утиску Комисије који је нама био стављен на увид.

Захваљујемо се радницима Дома здравља Алексинац на упорном и прегалачком раду да, у тешким околностима недовољне кадровске покривености због забране запошљавања у здравству, остваре све зацртане задатке и остану истрајни на поштовању свих процедура и правила савременог рада у циљу добробити наших пацијената.

Захваљујемо се и Комисији на детаљном увиду који је остварила, јер је тако могла да се увери колико труда улажемо на остварењу циљева због којих смо и основани као установа примарне здравствене заштите.

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedIn

КоментариDodaj Komentar

Izrada sajta Tirien