• English
  • French
  • German
  • Serbian
  • Spanish

ДОМ ЗДРАВЉА
АЛЕКСИНАЦ Момчила Поповића 144, Алексинац dzaleksinac1@yahoo.com

Мисија 2012-2016.

Дом здравља Алексинац је установа која пружа здравствене услуге примарне здравствене заштите становништву Општине Алексинац у којој су корисници и њихови здравствени проблеми центар рада нашег стручног кадра. Као успешни носиоци рада унапређујемо здравље свих наших суграђана пружањем квалитетних здравствених услуга, уз континуирано унапређење превенције и раног откривања болести.

Мисијa 2016-2020.

Дом здравља је здравствена установа на нивоу примарне здравствене заштите чија је основна улога унапређење, очување здравља и лечење корисника здравствене заштите кроз пружање услуга базираних на савременим медицинским достигнућима примењених у оквиру властитих и економских могућности заједнице.

Визија 2012-2016.

Дом здравља Алексинац ће бити респектабилна и поуздана здравствена установа чије услуге ће користити грађани пуни поверења у знање, професионалне компетенције здравствених професионалаца. Дом здравља Алексинац постаће место у коме ће се константно унапређивати превенција, а болести успешно дијагностиковати, лечити и излечити уз стално унапређење квалитета здравствених услуга и задовољства корисника.

Визија 2016-2020.

Дом здравља Алексинац ће створити окружење у којем ће се неговати беспрекорност у раду, професионални развој свих запослених, тимски рад и људскост у односима. Дом здравља моћи ће да одговори на све потребе пацијената и да потврди своју улогу респектабилног партнера у систему здравствене заштите који значајно доприноси очувању здравља становништва и напретку целе заједнице, кроз стално унапређење квалитета здравствених услуга и задовољства корисника и запослених.

Izrada sajta Tirien