• English
  • French
  • German
  • Serbian
  • Spanish

ДОМ ЗДРАВЉА
АЛЕКСИНАЦ Момчила Поповића 144, Алексинац dzaleksinac1@yahoo.com

НОВИ ЕКГ АПАРАТ, ДЕФИБРИЛАТОР И УЛТРАЗВУЧНИ ИНХАЛАТОР ЗА ХИТНУ ПОМОЋДатум објављивања вести:
Број прегледа: 1.227

Ових дана Дом здравља Алексинац набавио је три модерна нова уређаја за Службу хитне помоћи: нови ЕКГ апарат, дефибрилатор и ултразвучни инхалатор.

Нови модерни ЕКГ апарат је јапанске производње, NIHON KOHDEN CARDIOFAX ECG 2150. Цена ЕКГ апарата је 284.400 динара са ПДВ.

Дефибрилатор је такође јапанске производње, NIHON KOHDEN TEC 5621. Цена дефибрилатора је 599.844 динара са ПДВ.

Ултразвучни инхалатор је српске производње, PRIZMA PROFI SONIC H. Цена ултразвучног инхалатора је 70.400 динара са ПДВ.

Ови уређаји додатно ће подићи ниво пружања услуге пацијентима. Можемо са задовоством да закључимо да је инвестирање у нове уређаје и возила у Служби хитне медицинске помоћи завршено, те да је сада сва опрема комплетирана, нова, инсталирана и пуштена у рад. Посебно задовољство исказујемо због набавке два потпуно нова санитетска возила, од којих је једно испоручено пре две године, а једно у новембру 2018. године.

Средства за набавку ЕКГ апарата и дефибрилатора, у укупној вредности од 884.244 динара обезбедила је општина Алексинац, те јој се захваљујемо на континуираној бризи за унапређење нивоа здравствене заштите на територији општине Алексинац.

Ултразвучни инхалатор у вредности од 70.400 динара набављен је из сопствених средстава Дома здравља Алекцинац.

nihon nihon-2sonik

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedIn

КоментариDodaj Komentar

Izrada sajta Tirien