ДОМ ЗДРАВЉА
АЛЕКСИНАЦ Момчила Поповића 144, Алексинац dzaleksinac1@yahoo.com

ОДЛУКA О СПРОВОЂЕЊУ АНКЕТИРАЊА У ПРОЦЕСУ РЕШАВАЊА ВИШКА ЗАПОСЛЕНИХ У СЛУЖБИ СТОМАТОЛОШКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ЗАШТИТЕДатум објављивања вести:
Број прегледа: 2.331

Сходно закључку Владе Републике Србије од 2. октобра, и допису Министарства здравља од 7. октобра 2015. године, директор Дома здравља донео је одлуку о спровођењу анкетирања у процесу решавања вишка запослених у Служби стоматолошке здравствене заштите.

Закључак Владе погледајте ОВДЕ.

Допис Министарства здравља погледајте ОВДЕ.

Текст Анкете погледајте ОВДЕ.

Предлог Критеријума репрезентативних синдиката за утврђивање вишка запослених у стоматологији погледајте ОВДЕ. Наредне недеље биће коначно утврђени критеријуми за рангирање запослених у Дому здравља Алексинац, ако број оних који се по Анкети изјасне за добровољни одлазак из Службе, не буде био довољан да покрије прекобројни број радника ове Службе, сходно важећем кадровском плану.

Жао нам је што смо морали да приступимо овом туробном процесу чији ће резултат бити одлазак наших колега из наше установе, али ово је начин који је за решавање вишка запослених предвидела Влада Републике Србије, и који се мора спровести до краја ове године.

 

КоментариDodaj Komentar

Izrada sajta Tirien