ДОМ ЗДРАВЉА
АЛЕКСИНАЦ Момчила Поповића 144, Алексинац dzaleksinac1@yahoo.com

ПОЧИЊЕ КОМПЛЕТНА САНАЦИЈА И АДАПТАЦИЈА АМБУЛАНТЕ У ЖИТКОВЦУДатум објављивања вести:
Број прегледа: 1.713

Дана 3. јула 2018. године почиње комплетна санација и адаптација амбуланте у Житковцу.

Амбуланта ће бити комплетно реновирана, што подразумева замену старе и дотрајале дрвене столарије ПВЦ столаријом, замену кровног покривача, комплетну изолацију фасаде и плафона, замену свих инсталација (електричних, водоводних), нове подове (плочице), нове зидове…

Амбуланта ће све време санације и адаптације нормално радити у прилагођеним условима у делу амбуланте, те молимо наше осигуранике за разумевање. Након комплетне санације и адаптације имаће на располагању практично потпуно нову амбуланту. Рок за обављање радова је 75 дана, надамо се да ће уговорени рок бити испоштован, те да ћемо већ у септембру моћи да пружамо услуге осигураницима у практично потпуно новом објекту.

Зграда амбуланте Житковац је направљена педесетих година прошлог века, и до сада није никада комплетно реновирана.

Вредност свих радова износи 8.111.196 динара са ПДВ, што је знатно мања цена постигнута на тендеру од првобитно планираних 10.200.000 динара са ПДВ сходно предрачунској вредности, док је највиша понуда на тендеру износила 11.543.173 динара са ПДВ.

Средства за санацију и адаптацију амбуланте у Житковцу обезбедила је општина Алексинац, те јој се овом приликом најсрдачније захваљујемо на бризи за услове у амбулантама Дома здравља.

ambulanta

КоментариDodaj Komentar

Izrada sajta Tirien