• English
  • French
  • German
  • Serbian
  • Spanish

ДОМ ЗДРАВЉА
АЛЕКСИНАЦ Момчила Поповића 144, Алексинац dzaleksinac1@yahoo.com

ПОЧИЊУ СИСТЕМАТСКИ ПРЕГЛЕДИ ШКОЛСКЕ ДЕЦЕДатум објављивања вести:
Број прегледа: 1.953

Обавештавамо јавност да од данас почињу обавезни систематски прегледи школске деце 1, 3, 5. и 7. разреда основне школе, као и 1. и 3. разреда средње школе, који ће се од сада, у складу са законским прописима, обављати у просторијама Службе за здравствену заштиту деце Дома здравља Алексинац.

Систематски прегледи школске деце морају бити завршени до краја 2019. године, те позивамо родитеље да одговорно прате упутства која им овде дајемо, а одговарајући позив добиће и преко школе свог детета.

Од ове године код све деце радиће се и ЕКГ преглед, код деце 1, 3, 5. и 7. разреда основне школе, као и 1. и 3. разреда средње школе.

Од школа са територије наше општине очекујемо адекватну сарадњу, јер ће овавквим начином обављања систематских прегледа, школе бити знатно растерећеније, те им захваљујемо на досадашњој и будућој сарадњи.

 

Поштовани родитељи,

У циљу унапређења здравља Вашег детета неопходно је да што пре, а најкасније до краја ове године, доведете своје дете на ОБАВЕЗАН систематски преглед.
Систематски преглед најпре морате да закажете радним данима на бројеве телефона 018/804-136 (10.00-12.00 и 14.00-16.00 сати) и 018/804-254 (14.00-16.00 сати), или на шалтеру Службе за здравствену заштиту деце Дома здравља Алексинац.

Ваш Дом здравља Алексинац

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedIn

КоментариDodaj Komentar

Izrada sajta Tirien