• English
  • French
  • German
  • Serbian
  • Spanish

ДОМ ЗДРАВЉА
АЛЕКСИНАЦ Момчила Поповића 144, Алексинац dzaleksinac1@yahoo.com

ПОСЕТА ПРЕДСТАВНИКА ТИМА ЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈУ ИЗИС-а ДОМУ ЗДРАВЉА АЛЕКСИНАЦДатум објављивања вести:
Број прегледа: 1.025

Данас је Дом здравља Алексинац посетио представник тима за имплементацију ИЗИС-а (Интегрисани здравствени информациони систем), господин Бојан Марковић из фирме SORSIX, у циљу сагледавања учињеног до сада на имплементацији ИЗИС-а и консултација за унапређење квалитета коришћења ИЗИС-а који је увело Министарство здравља.

Обављена је контрола техничке опремљености Дома здравља Алексинац за примену ИЗИС-а, и разматран је досадашњи рад на примени система ИЗИС у пракси. На основу оцене представника тима за имплементацију ИЗИС-а, Дом здравља Алексинац приказао је готово перфектне резултате, јер се све обавља како је и предвиђено. Дом здравља Алексинац је правовремено припремио техничку подршку кроз набавку неопходне компјутерске опреме, док је за лекара Одсека кућног лечења и здравствене неге набављен лаптоп рачунар за теренски рад. Једино је потребно додатно унапредити систем заказивања прегледа, кроз систем који омогућује ИЗИС, у свим службама.

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedIn

КоментариDodaj Komentar

Izrada sajta Tirien