ДОМ ЗДРАВЉА
АЛЕКСИНАЦ Момчила Поповића 144, Алексинац dzaleksinac1@yahoo.com

САСТАНАК СА ПРЕДСЕДНИЦОМ ВЛАДЕДатум објављивања вести:
Број прегледа: 1.784

Данас је одржан састанак директора Дома здравља Алексинац са председницом Владе Републике Србије Аном Брнабић.

Директор Дома здравља Алексинац др мед. Родољуб Живадиновић, пренео је задовољство управе Дома здравља најновијим дешавањима у Министарству здравља по питању уређења система, новог кадровског плана који је у потпуности сагледао потребе Дома здравља Алексинац и омогућио запошљавање свих недостајућих кадрова до нивоа који је законом одређен, јер је Дом здравља Алексинац већ дуже време имао проблема са недостатком кадрова. Због свега тога похвалио је Министарство здравља, мислећи пре свега на министра Златибора Лончара, помоћницу министра Мирјану Ћирић са којом тесно сарађујемо и државног секретара Берислава Векића, на све већем разумевању наших проблема и коначном разумевању оперативне теренске проблематике малих домова здравља, што код претходних министара једноставно није био случај, и то руководства тих домова здравља итекако знају.

Разговарано је и о новом Закону о здравственој заштити, који се припрема, који ће донети извесне значајне новине, и о њиховом утицају на алексиначко здравство.

Захваљујемо се председници Владе на пријему, честитамо јој на избору, и очекујемо све бољу сарадњу у будућности, како са Владом Републике Србије у целини, тако посебно и са надлежним Министарством здравља.

 

КоментариDodaj Komentar

Izrada sajta Tirien